Ungdom elite.

Kolding Kajakklub tilbyder også elitetræning til dem der ønsker, at satse på kajaksporten i aldersgrupperne U14 til U23. Der er et etableret samarbejde med Vejle Kajakklub i Talentcenter Trekanten omkring vintersamlinger samt vinter/forårs træningslejre.

Der tilbydes Team Danmark ordning ved optagelse på en ungdomsuddannelse.

Ungdomsafdelingen har en veletableret træningsgruppe, der træner seks dage om ugen inkl. to dage med morgen træning. Træningen omfatter svømning, løb, vægttræning, coretræning og kajakroning. Svømning foregår i Brændkærskolens svømmesal i vinterperioden. Løb med udgangspunkt fra klubben, vægttræning og coretræning i klubbens træningslokale. Roning på Kolding Å eller fjorden.

Der tilbydes deltagelse i tre træningslejre i 2019:

- Langrendstræning i Norge i uge 7

- Lago Maggiore, Italien omkring påsken. 12.04 til 27.04

- Preetz, Tyskland i sommerferien. 02.07 til 13.07

Deltagelse i stævner i Danmark og Nordtyskland er en del af kravene, for at være i ungdom elite.

Klubben råder over K2 og K4, således at mandskabsroning er en naturlig del af træningen.

Den ugentlige træningstid er:

Mandag og torsdag kl. 1630 til 1830

Tirsdag, onsdag og fredag kl 1600 til 1800

Tirsdag og torsdag kl. 0800 til 0930

Lørdag kl. 0930 til 1400

Mere info om ungdomsroning kan fås ved: Ungdomsansvarlig og cheftræner Peer Christensen tlf. 6095 5918 // peerpagaj@gmail.com