Vigtig ændring Retningslinjer for brug af bådehaller og klubhus - COVID-19/coronavirus

Nye fælles retningslinjer fra og med den 09. juni 2020

Kære medlemmer,

HUSK eget sprit til afspritning af Klubmateriel, håndtag i bådhal mm. Virker optimalt når materiel er helt tør.

Der er hængt informationssedler op ved de enkelte rum også mht. max. antal personer i de givne rum.

• Herreomklædning

• Dameomklædning

• Motionsrum

• Køkken og opholdsrum

• Sauna

Retningslinjer for brug af bådhaller og klubudstyr opdateres. Hold dig ajour ved opslagene ved bådhallerne.

Det forudsættes at ovenstående retningslinjer og myndighedernes krav efterleves.

Vi glæder os til at se jer alle og til at vi næsten får et normalt klubliv igen.

På vegne af bestyrelsen

Anni Grøndal

Ændringer: Kolding den 12.03.20, 28.03.20, 13.04.20, 09.06.20, 11.08.20

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Velkommen til Kolding Kajak Klub

Kolding Kajak Klub er perfekt placeret ved Kolding Å, hvi vi både har adgang til åens stille vand samt Kolding Fjords vide vande og herfra til Lillebælt. Det betyder, at der kan roes kajak hele året rundt. Vi har adgang til motionsrum, sauna samt stort fælles lokale til daglig aktiviteter, hygge og festlige tiltag.

Medlemmerne af Kolding Kajak Klub holder alle af at ro i kajak, men vi er også en klub, der har mange aktiviteter ud over kajaksporten, og man kan lokke Koldings kajakroere til mange ting, bare man tager initiativet. Læs evt. om kommende aktiviteter her på siden.

Vil du på besøg eller bare vide mere, kan ud kontakte klubbens Medlemsansvarlige, som du finder øverst under menuen Udvalg.

Rostatistik:  Sommer19 Vinter18/19